Reparaties bij JD Computers

Voor alle computer en Apple reparaties kunt u terecht bij JD Computers, vaak kunnen we het dezelfde dag nog oplossen. Wij bieden snelle service voor een scherpe prijs, ook gewoon bij u thuis en zelfs op afstand. Als u bij ons langs komt is de diagnose gratis en vrijblijvend. Wij hanteren een No cure, No pay beleid. Als wij het probleem niet kunnen oplossen betaalt u niets!

Tarieven

JD Computers hanteert een No cure, No pay beleid! Dit betekend dat wij geen kosten in rekening brengen voor problemen die wij niet hebben opgelost! Wij hanteren vaste tarieven voor de meeste computer problemen en diensten. Dit zorgt ervoor dat er geen onverwachte kosten zijn.

Als u langskomt bij JD Computers is de diagnose geheel gratis en vrijblijvend! Na de diagnose leggen wij het probleem en de kosten aan u voor en kunt u kiezen of u het wilt laten repareren.

Klik hier voor een afspraak

De voordelen van reparaties bij JD Computers

  • NO CURE NO PAY

  • ALLES VOORAF IN OVERLEG MET DE KLANT

  • GEEN VERBORGEN KOSTEN

Prijzenlijst

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Computer kleine beurt (opschonen en sneller maken) € 35,- Computer grote beurt (schoonmaken, opschonen, versnellen, APK) € 50,- Windows (her)installatie incl. stuurprogramma’s e.d. € 50,- Windows installatie is inclusief gebruiksklaar maken.

 

Schermvervanging

DC-jack vervangen

Software problemen